tekstikuva-Juoksu-2016

YKSI TAPAHTUMA, NELJÄ JUOKSUMATKAA!

Mikkeli Juoksu –tapahtuma juostaan Mikkelin kauneimpien maisemien äärellä, enimmillään vain parin kilometrin etäisyydellä maankuulusta Mikkelin kesätorista. Lähtö ja maali sijaitsevat Mikkelin urheilupuistossa.

Juoksutapahtumassa löytyy varmasti jokaiselle sopiva juoksumatka kun mukana on kaikki perinteiset juoksumatkat vartista aina täyteen maratoniin. Lisäksi Mikkeli Juoksussa on myös kuntoilua aloittaville oma hieman lyhempi juoksumatka, Päämajan Pyrähdys, joka sopii myös perheen pienimmille kuntoilijoille.

Tule mukaan hienoon tapahtumaan ja ota kaverisi mukaan! Kannusta myös aloittelijoita nauttimaan Mikkelin kauniista maisemista ja hyvähenkisestä tapahtumasta.

Mikkelin Maraton – 42,195 km
Marskin Kierros – 21,098 km
Kaihun Vartti – 10,55 km
Päämajan Pyrähdys – 4,5 km

Heinäkuiseen juoksutapahtumaan on aikaa

Kilpailukeskus sijaitsee Urheilupuiston alueella, osoitteessa Anni Swaninkatu 6.

Mikkeli Juoksun uutiset

Mikkelin Klassikot

 

Mikkelin Klassikot ovat koko kansan urheilutapahtumia Mikkelissä. Matkoja ja lajeja on jokaiseen makuun, joten myös perheen pienimmät viihtyvät mukana.

Helmikuussa hiihdetään Savonia Hiihto , jonka järjestää Mikkelin Hiihtäjät ry.

Heinäkuussa juostaan Mikkelin Kilpa-Veikkojen järjestämä Mikkeli Juoksu , jossa juostaan perinteisen maratonin lisäksi kolme muuta matkaa.

Elokuussa otetaan pyöräilykunnosta mittaa Suomen Sveitsissä, Anttolassa. Etelä-Savon Liikunta ry:n järjestämän Luonteri Pyöräilyn 90 kilometrin lenkki lukeutuu Suomen vaativimpiin pyöräilyreitteihin.

Yhteystiedot

 

Savonia Hiihto
040 412 3445
toimisto@mikkelinhiihtajat.fi
savonia@mikkelinhiihtajat.fi

Mikkeli Juoksu
0440 367 605
toimisto@mikv.fi

Luonteri Pyöräily
044 341 0053
teemu.ripatti@esliikunta.fi

Kunkin tapahtuman tarkemmat yhteystiedot tapahtuman omalla sivulla.