Kuumimmat varustevinkit juoksijoille!

22.3.2017Ahdistaako takatalvi ja ajoittain liukas asfaltti? Treeni ja juoksu näissä säissä on asenne- ja varustekysymys!

Mikkelin Sokoksen yläkerrassa asiantuntija Seppo kertoo että valikoimasta löytyy runsaasti alkukevään epävakaille juoksukeleille varusteita! 

Asicsin juoksukengät on varustettu Gore-Texilla, joka varmistaa kuivat jalat läpi pitkänkin sohjotreenin.

Salomonin polkujuoksuun suunnatut kengät taas mukautuvat haastaviin maasto-olosuhteisiin ja ovatkin oiva valinta myös liukkaan maaston yllättäessä. 

Li-Ningin takit ja housut antavat lämpöä ja hengittävät juuri sopivassa suhteessa, kroppa pysyy kunnossa ja hikiset vaatteet eivät pilaa treeniä. Li-Ningin tuotteita löytyy useissa väreissä.

Seppo vinkkaa, että myös kevään huippukengät ovat saapuneet kauppoihin. New Balancen Zante, 1500 ja Pacey tarjoavat kaiken vaativimmallekin juoksijalle. Nämä kengät on suunniteltu erityisesti maratonille!

Seppo lähettää kaikille Juoksun osallistujille terveiset, että liikkukaa omalla tyylillä ja omalla tahdilla, pääasia että liikutte. Liikkuminen vaikuttaa kokonaisvaltaisesti aivan kaikkeen. Ja muistakaa venytellä! :)