Mikkelin Kilpa-Veikot haastaa yritykset mukaan Mikkeli Juoksuun -Misra Oy ensimmäisenä mukaan!

2.5.2017Misra Oy haastoi henkilöstön Mikkeli Juoksuun

Mikkelin Kilpa-Veikot ry on haastanut kaikki mikkeliläiset yritykset ja yhteisöt ilmoittautumaan Etelä-Savon suurimpaan juoksutapahtumaan, Mikkeli Juoksuun. Näin yritykset ja yhteisöt voivat helposti kannustaa henkilöstöä liikkumaan sekä panostamaan työhyvinvointiin. Ensimmäisenä mukaan lähteneenä yrityksenä on Kinnarinkadun autokorjaamo Misra Oy.

Misran työporukka lähtee ensimmäistä kertaa mukaan tapahtumaan ja koko henkilökunta on ilmoittautunut mukaan. Yrityksen paikallisena esimiehenä toimiva Kari Sopanen kertoo, että haastavat työasennot vaativat henkilökuntaa pysymään kunnossa, jotta työnteko onnistuu. Hänen mielestään osa uuden kilpailukykysopimuksen tuomista lisätunneista voitaisiin tulevaisuudessa hyvin tehdä liikkumalla yhdessä Mikkeli Juoksun kaltaisissa massatapahtumissa. Henkilöstön hyvinvointiin tahdotaan yrityksessä satsata, ja firma maksaakin henkilöstön osallistumismaksut.

Mikkeli Juoksusta löytyy neljä eri matkaa, lyhyin 4,5km ja pisin täysi maratoni. Misran henkilökunta ilmoittautui yhdessä lyhyimmälle matkalle, ja osa porukasta epäili, että juoksukunto ei tällä hetkellä riitä edes lyhyimmälle matkalle. Porukka lähteekin liikkumaan yhdessä hymyssä suin omaan tahtiin, ei niinkään hampaat irvessä. Tärkeintä on yhdessä tekeminen ja mukava kesäpäivän vietto kevyen liikuntasuorituksen merkeissä.

Misra Oy:n henkilökunta haastaa kaikki autokorjaamot mukaan Mikkeli Juoksuun, sekä myös heidän yhteistyökumppaniyrityksen Örum Tukun Yrittäjänkadulta.  

Misra oy yleiskorjaamo, joka on erikoistunut autosähköihin. Tiloissa toimii myös Woikosken kaasupiste. Misran porukka on myös mukana ensi lauantain 6.5. Konekarkeloilla.

Mikkeli Juoksu juostaan 1.7.2017 Lähtö ja maali ovat Mikkelin urheilupuistossa. Osallistumismaksu sisältää ajanoton, numerolapun, mitalin, huollon reitillä ja maalissa sekä ruokailun juoksun jälkeen.  Yritykset ja yhteisöt voivat ilmoittaa henkilöstön mukaan myös sähköpostilla emmi.nykanen(at)mikv.fi. Jokaisesta sähköpostilla ilmoitetusta yrityksestä tehdään uutinen tapahtuman sivuille sekä someen kuvien kera. Myös osallistumislistoilla näkyy yrityksen nimi. Jos yritys tai yhteisö maksaa henkilöstön osallistumismaksun, maksun saa laskulla.

 

Lisätietoja:

Emmi Nykänen

Mikkelin Kilpa-Veikot

emmi.nykanen(at)mikv.fi

044 350 9547