Osallistujainfo

LUONTERI PYÖRÄILY AJETAAN 5.9.2020

Etelä-Savon Liikunta ry:n (ESLi) järjestämä Luonteri Pyöräily -kuntoajotapahtuma siirtyy ajettavaksi syyskuulle elokuun (8.8.) sijaan.

Uusi tapahtuma-aika on lauantaina 5.9.2020 klo 10:00 alkaen.

"Pidimme tänään henkilökuntamme kanssa asiasta kokouksen, jossa asia päätettiin" kertoo ESLi:n aluejohtaja Mari Makkonen. "Tulemme järjestelyissä huomioimaan valtiovallan antamat ohjeet hygienian ja turvavälien osalta. Osallistujan turvallisuus tapahtumassa ja järjestelyissä on ollut meille aina ykkösasia, nyt se tulee korostumaan entistä enemmän."

Muutoksia ilmoittautumiseen

Ilmoittautuminen on auki normaalisti osoitteessa esli.tapahtumiin.fi

Vallitseva tilanne huomioiden emme ota vastaan jälki-ilmoittautuneita. Tapahtumaan voi siis ilmoittautua vain ja ainoastaan Eventio-palvelun kautta.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 20.8. klo 24:00Olet jo ilmoittautunut ja maksanut, mutta et voi osallistua 5.9. tapahtumaan?

Jos ilmoittautumismaksun maksanut asiakas ei voi osallistua tapahtumaan muuttuneella päivämäärällä (5.9.2020), hänen osallistumisoikeutensa siirretään seuraavaan vuoteen (2021). Sama koskee tilannetta, jos tapahtuma joudutaan kaikesta huolimatta perumaan.

Kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse info tapahtumapäivästä, miten osallistujan tulee toimia tapahtuma-alueella sekä itse kuntoajotapahtumassa.

Ohjeet tullaan julkaisemaan myös Luonteri Pyöräilyn Facebook-sivuilla sekä mikkelinklassikot.fi-sivustolla.

Järjestäjällä (Etelä-Savon Liikunta ry) on oikeus tehdä muutoksia tapahtuman järjestelyissä tai perua se kokonaan, jos Koronatilanne muuttuu tai yleinen turvallisuus heikentyy.Lisätietoja:

Mari Makkonen
Aluejohtaja, Etelä-Savon Liikunta ry
p. 044 3410059, s.posti: mari.makkonen(at)esliikunta.fi


AIKA JA PAIKKA

Lauantai 5.9.2020 klo 10
Lähtö- ja maali: Anttolanhovi
Osoite: Hovintie 224, 52100 Anttola

YLEISTÄ

Luonteri Pyöräily on Etelä-Savon Liikunta ry:n (ESLi) järjestämä kuntoajotapahtuma, ei kilpailu!

Ilmoittautumalla ajoissa varmistat ajo-oikeutesi ja kaikki hintaan kuuluvat oheispalvelut. Tutustu tähän infoon huolella ennen tapahtumaa.


SARJAT

Miehet retki 95 km

Naiset retki 95 km

Retki 40 km


LÄHTÖ JA MAALI

95 km:n ja 40 km:n yhteislähtö tapahtuu Anttolanhovista klo 10.00

Maali ja ajanotto sulkeutuvat klo 18:00

TURVALLISUUS

Tapahtumassa noudatetaan liikennesääntöjä. Tieosuuksia ja ajoreittiä ei ole suljettu muulta liikenteeltä.

Reitillä ajetaan tien oikeaa reunaa muu liikenne huomioon ottaen. Pitkällä reitillä (95km) on mm. jyrkähköjä alamäkiä, joten sopeuta ajovauhtisi omaan ajotaitoosi sekä pidä riittävä turvaväli edellä ajavaan.


HUOM!

95 km:n reitillä on vauhdikkaita alamäkiä, joten sopeuta nopeutesi omaan ajotaitoosi, tien kuntoon ja muut ajajat huomioon ottaen.

Kaikilla osallistujilla tulee olla pyöräilykypärä. Tapahtumaan ei voi osallistua ilman kypärää. Varmistamme kypärätilanteen jokaiselta ennen lähtöä.

HUOLTO

95 km:n reitillä on kolme huoltopistettä, jossa on tarjolla vettä, urheilujuomaa, pähkinöitä, rusinoita, suolakurkkuja tai muuta myöhemmin erikseen ilmoitettavaa purtavaa.

40 km:n reitillä on yksi huoltopiste. Järjestäjän huoltopisteet ovat avoinna vain tapahtumapäivänä. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa tarvittaessa huoltopisteiden tarjoamisia.

Ajon jälkeen pyöräilijöille on tarjolla maittava ruoka maalialueen välittömässä läheisyydessä. Lähiruokamenusta vastaa Anttolanhovi.


PESEYTYMINEN

Suihkut ja sauna löytyvät Anttolanhovista.


LAINAPYÖRÄ?

Vuokraa laadukas ja mieltymystesi mukainen ajopyörä tapahtuman ajaksi Polkupyörä Etapista.

Tiedustelut ja varaukset:

Janne Pokkinen
Polkupyörä Etappi
p. 040 593 3899, s.posti: janne.pokkinen@polkupyoraetappi.fi


PYÖRÄN KULJETUS MIKKELI-ANTTOLA-MIKKELI?

Pyörän kuljetus onnistuu! Järjestämme pyörien kuljetuksen enintään 10 pyörälle Mikkelistä Anttolaan ja takaisin. Kuljetusmaksu 5 €/ pyörä (meno-paluu).

HUOM! Varaa paikka kuljetukseen viimeistään 31.8. mennessä, johanna.vesanto(at)esliikunta.fi


AUTON PYSÄKÖINTI

Seuraa P-kylttejä ja liikenteenohjaajan neuvoja. Pysäköinti on maksuton.

REITTIEN MERKINTÄ

Kaikki ajoreitit on merkitty huolellisesti, eikä eksymisen vaaraa ole!


VALOKUVAUS

Otamme tapahtuman aikana valokuvia voidaksemme kertoa teille kuvin Luonteri Pyöräilyn tunnelmista mm. nettisivullamme tapahtuman jälkeen ja markkinoidessamme seuraavan vuoden tapahtumaa. Pidätämme oikeuden ottamiimme kuviin.


VAKUUTUS

Tapahtumassa jokainen ajaa omalla vastuullaan. Tarkasta oman vapaa-ajanvakuutuksesi kattavuus. Etelä-Savon Liikunta ry EI OLE vakuuttanut osallistujia.

LISÄTIEDOT

Tapahtumaan liittyvät tiedustelut:

Mari Makkonen, mari.makkonen(at)esliikunta.fi