Osallistujainfo

LUONTERI PYÖRÄILY AJETAAN 10.8.2024


AIKA JA PAIKKA

Lauantai 10.8.2024 klo 10
Lähtö- ja maali: Saimaanranta Resort by Anttolanhovi
Osoite: Hovintie 224, 52100 Anttola

YLEISTÄ

Luonteri Pyöräily on Etelä-Savon Liikunta ry:n (ESLi) järjestämä kuntoajotapahtuma, ei kilpailu!

Voit osallistua tapahtumaan myös sähköpyörällä. Sähköpyörillä on oma sarja.

Ilmoittautumalla ajoissa varmistat ajo-oikeutesi ja kaikki hintaan kuuluvat oheispalvelut. Tutustu tähän infoon huolella ennen tapahtumaa.


MATKAT

Rankka "Savon Sveitsi" 95 km M/N, 95 km sähköp. M/N

Hinee "Heken lenkki" 40 km M/N, 40 km sähköp. M/N


LÄHTÖ JA MAALI

95 km:n ja 40 km:n yhteislähtö tapahtuu Anttolanhovista klo 10.00

Maali ja ajanotto sulkeutuvat klo 18:00

TURVALLISUUS

Tapahtumassa noudatetaan liikennesääntöjä. Tieosuuksia ja ajoreittiä ei ole suljettu muulta liikenteeltä.

Reitillä ajetaan tien oikeaa reunaa muu liikenne huomioon ottaen. Pitkällä reitillä (95km) on mm. jyrkähköjä alamäkiä, joten sopeuta ajovauhtisi omaan ajotaitoosi sekä pidä riittävä turvaväli edellä ajavaan.


HUOM!

95 km:n reitillä on vauhdikkaita alamäkiä, joten sopeuta nopeutesi omaan ajotaitoosi, tien kuntoon ja muut ajajat huomioon ottaen.

Kaikilla osallistujilla tulee olla pyöräilykypärä. Tapahtumaan ei voi osallistua ilman kypärää. Varmistamme kypärätilanteen jokaiselta ennen lähtöä.

HUOLTO

95 km:n reitillä on kolme huoltopistettä, jossa on tarjolla vettä, urheilujuomaa (Squeezy, kotivuorisport.fi), suolakurkkuja, banaaneja ja/tai muuta myöhemmin erikseen ilmoitettavaa purtavaa. Kuparonvirran lossin huoltopisteellä tarjolla legendaariset mokkapalat.

40 km:n reitillä on yksi huoltopiste. Järjestäjän huoltopisteet ovat avoinna vain tapahtumapäivänä. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa tarvittaessa huoltopisteiden tarjoamisia.

Ajon jälkeen pyöräilijöille on tarjolla maittava ruoka maalialueen välittömässä läheisyydessä. Lähiruokamenusta vastaa Anttolanhovi.


PESEYTYMINEN

Suihkut ja sauna löytyvät Anttolanhovista.


AUTON PYSÄKÖINTI

Seuraa P-kylttejä ja liikenteenohjaajan neuvoja. Pysäköinti on maksuton.

REITTIEN MERKINTÄ

Kaikki ajoreitit on merkitty huolellisesti, eikä eksymisen vaaraa ole!


VALOKUVAUS

Otamme tapahtuman aikana valokuvia voidaksemme kertoa teille kuvin Luonteri Pyöräilyn tunnelmista mm. nettisivullamme tapahtuman jälkeen ja markkinoidessamme seuraavan vuoden tapahtumaa. Pidätämme oikeuden ottamiimme kuviin.


VAKUUTUS

Tapahtumassa jokainen ajaa omalla vastuullaan. Tarkasta oman vapaa-ajanvakuutuksesi kattavuus. Etelä-Savon Liikunta ry EI OLE vakuuttanut osallistujia.


PERUUTUSEHDOT

HUOM! Esteen sattuessa osallistumismaksuja ei palauteta eikä osallistumista voi siirtää seuraavaan vuoteen. Osallistumisoikeus on kuitenkin mahdollista myydä tai luovuttaa eteenpäin. Sama koskee tilannetta, jos tapahtuma joudutaan kaikesta huolimatta perumaan. 


Järjestäjällä (Etelä-Savon Liikunta ry) on oikeus tehdä muutoksia tapahtuman järjestelyissä tai perua se kokonaan, jos Koronatilanne muuttuu tai yleinen turvallisuus heikentyy.


LISÄTIEDOT

Tapahtumaan liittyvät tiedustelut:

Mari Makkonen | ESLi aluejohtaja

mari.makkonen(at)esliikunta.fi

044 341 0059