Osallistujainfo

AIKA JA PAIKKA

 

Lauantai 10.8.2019 klo 10

Lähtö- ja maalialueena toimii Anttolanhovi

Osoite: Hovintie 224, 52100 Anttola

 

YLEISTÄ

Luonteripyöräily on Etelä-Savon Liikunta ry:n järjestämä kuntoilutapahtuma. Ilmoittautumalla ajoissa varmistat ajo-oikeutesi ja kaikki hintaan kuuluvat oheispalvelut. Tutustu tähän infoon huolella ennen tapahtumaa.

Otamme kaikille osallistujille sekä 40 km että 95 km matkoilla ajan. Tarkemmat ohjeet ja tiedot ajanotosta tulevat myöhemmin.

 

SARJAT

Miehet retki 95 km

Naiset retki 95 km

Retki 40 km

 

LÄHTÖ JA MAALI

95 km:n ja 40 km:n yhteislähtö tapahtuu Anttolanhovista klo 10.

Maalialue on samassa paikassa ja se suljetaan klo 19.00.

 

Pyöräilijöiden, jotka yöpyvät reitillä tai joiden AJO KESTÄÄ KAUEMMIN KUIN KLO 18.00, tulee tehdä ilmoitus järjestäjille ennen lähtöä tapahtumakansliassa klo 9.00 mennessä.

 

TURVALLISUUS

Tapahtumassa noudatetaan liikennesääntöjä.

Reitillä ajetaan tien oikeaa reunaa muu liikenne huomioon ottaen. Reitillä on mm. jyrkähköjä alamäkiä, joten sopeuta ajovauhtisi omaan ajotaitoosi sekä pidä riittävä turvaväli edellä ajavaan.

 

HUOM!

95 km:n reitillä on vauhdikas alamäki joka kirraa lopussa vasemmalle. Mäestä varoitetaan liikennemerkein. Sopeuta nopeutesi omaan ajotaitoosi, tien kuntoon ja muut ajajat huomioon ottaen. Tämän vauhdikkaan alamäen löydät n. 40 km:n kohdalta ennen Koikkalanmyllyä.

 

Kaikilla osallistujilla tulee olla pyöräilykypärä. Tapahtumaan ei voi osallistua ilman kypärää. Varmistamme kypärätilanteen jokaiselta ennen lähtöä.

 

HUOLTO

95 km:n reitillä on kolme huoltopistettä, jossa on tarjolla vettä, urheilujuomaa, pähkinöitä, rusinoita, suolakurkkuja tai muuta myöhemmin erikseen ilmoitettavaa purtavaa.

 

41 km:n reitillä on yksi huoltopiste. Järjestäjän huoltopisteet ovat avoinna vain tapahtumapäivänä. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa tarvittaessa huoltopisteiden tarjoamisia.

 

Ajon jälkeen pyöräilijöille on tarjolla maittava ruoka maalialueen välittömässä läheisyydessä. Lähiruokamenusta vastaa Anttolanhovi.

 

PESEYTYMINEN

Suihkut ja sauna löytyvät Anttolanhovista. Tapahtuman jälkeen on myös mahdollista pulahtaa uimaan, Anttolanhovin uima-alataissa.

 

LAINAPYÖRÄ?

Sinulla on mahdollisuus vuokrata laadukas ja mieltymystesi mukainen ajopyörä tapahtuman ajaksi Polkupyöräetapista.

Tiedustelut ja varaukset: Polkupyöräetappi/Janne Pokkinen puh. 040 593 3899.

 

PYÖRÄN KULJETUS MIKKELI-ANTTOLA

Eipä hätää. Pyörän kuljetus onnistuu! Järjestämme pyörien kuljetuksen maks. 10 pyörälle Mikkelistä Anttolaan. Kuljetusmaksu 5 €/ pyörä (meno-paluu). Käteismaksu paikanpäällä, ei pankkikortilla!

HUOM! Varaa paikka kuljetukseen viimeistään 6.8. mennessä!

 

AUTON PYSÄKÖINTI

Seuraa P-kylttejä ja liikenteenohjaajan neuvoja. Pysäköinti on maksuton.

 

REITTIEN MERKINTÄ

Kaikki ajoreitit on merkitty huolellisesti, eikä eksymisen vaaraa ole!

 

VALOKUVAUS

Otamme tapahtuman aikana valokuvia voidaksemme kertoa teille kuvin Luonteripyöräilyn tunnelmista mm. nettisivullamme tapahtuman jälkeen ja markkinoidessamme seuraavan vuoden tapahtumaa. Pidätämme oikeuden ottamiimme kuviin.

 

VAKUUTUS

Tapahtumassa jokainen ajaa omalla vastuullaan. Tarkasta oman vapaa-ajanvakuutuksesi kattavuus. Etelä-Savon liikunta ry EI OLE vakuuttanut osallistujia.

 

PALKINNOT

Jokainen kisailija saa palkinnoksi tuotekassin, mukana on myös arvontoja kaikkien osallistujien kesken.

 

Arvonta-aika ilmoitetaan myöhemmin.

 

LISÄTIEDOT

Tapahtumaan liittyvät tiedustelut: Teemu Ripatti, p. 040 3597201 ja s.posti teemu.ripatti@essote.fi

 

Järjestäjä:

Etelä-Savon Liikunta ry/
Luonteripyöräily
Paukkulantie 22
50170 MIKKELI
p. (015) 228 750