Osallistujainfo

Lue ohjeet huolella, jotta saat parhaan hyödyn irti kaikista palveluistamme.


AIKA JA PAIKKA

Lauantai 11.7.2020 klo 12
Lähtö- ja maali: Urheilupuiston kenttä
Osoite: Anni Swaninkatu 2, Mikkeli


YLEISTÄ

Mikkeli Juoksu on Mikkelin Kilpa-Veikot ry:n järjestämä juoksutapahtuma, josta löytyy reittejä juoksuharrastuksen aloittaneille sekä kokeneille kilpajuoksijoille. Juoksureitit kulkevat Mikkelin kauneimpien järvimaisemien äärellä, enimmillään vain parin kilometrin etäisyydellä maankuulusta Mikkelin kesätorista.


OSALLISTUMISMAKSUT


MATKAT

Mikkelin Maraton (42,195 km)

Marskin Kierros (21,0975 km)

Kaihun Vartti (10,55 km)

Päämajan Pyrähdys (4,5 km)


ILMOITTAUTUMINEN

Ennakkoilmoittautuminen kaikille juoksumatkoille päättyy 9.7.2020 klo 24.00.


KILPAILUTOIMISTO

Kilpailutoimisto on avoinna lauantaina 11.7. klo 8-19 Etelä-Savon Ammattiopiston tiloissa (Otavankatu 4, 50100 Mikkeli).


NUMEROT

Numeroiden jako tapahtuu kilpailutoimistossa sen aukioloaikana. Ennakkoon ilmoittautuneiden on haettava kilpailunumero kilpailutoimistosta viimeistään klo 11.00 mennessä. Mikrosirun sisältävä kilpailunumero on henkilökohtainen, eikä niitä saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Numerolappu on pidettävä koko juoksun ajan täysin näkyvissä rintapuolella. Numeroita ei tarvitse palauttaa kilpailun jälkeen. Palauttakaa kuitenkin hakaneulat.


LÄHTÖ JA MAALI

Lähtö ja maali sijaitsevat Mikkelin Urheilupuiston yleisurheilukentällä. Mikkelin Maraton, Marskin Kierros ja Kaihun Vartti starttaavat klo 12.00 ja Päämajan Pyrähdys klo 12.15.

Maali ja ajanotto sulkeutuvat klo 18.00


VARUSTEIDEN SÄILYTYS

Voit jättää tapahtuman ajaksi varusteesi Urheilupuiston katettuun katsomoon. Numerolappua näyttämällä saat varusteesi takaisin. Huom! Järjestäjät eivät vastaa arvoesineistä.


TURVALLISUUS

Tieosuuksia ja kävelyteitä ei ole suljettu muulta liikenteeltä. Liikenteenohjaajamme ovat ohjaamassa liikennettä risteys ja tienylityspaikoissa.


REITTIEN MERKINTÄ

Juoksureitin jokainen kilometri on merkitty selkeästi kilometritauluilla. Reitti on merkitty huolellisesti ja risteyspaikoissa liikenteenohjaajat ovat opastamassa juoksijoita. Perusreittinä kaikilla matkoilla 10,55 kilometrin lenkki, joka kierretään maratonilla neljästi, puolimaratonilla kahteen kertaan ja varttimaratonilla kerran.


HUOLTOPISTEET

10,55km reitillä on 3 kpl huoltopisteitä. Noin 100 metriä ennen huoltopistettä on huoltopisteestä kertova kyltti. Huoltopisteissä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa (Squeezy) kyltein merkityillä erillisillä pöydillä.


VALOKUVAUS

Otamme tapahtuman aikana valokuvia reitin varrelta tapahtuman tunnelmista. Kuvia julkaistaan tapahtuman jälkeen ja markkinoidessamme seuraavan vuoden tapahtumaa. Kuvia saa julkaista kuvapankista vain mainitsemalla kuvaajan nimen © tai @-merkillä. Pidätämme oikeuden ottamiimme kuviin.


PESEYTYMINEN

Naisten ja miesten pukuhuoneet ja peseytyminen sijaitsevat kisakanslian kanssa samassa rakennuksessa.


RUOKAILU

Kilpailupäivänä on mahdollisuus ruokailla kisakanslian yhteydessä. Ruokailu sisältyy osallistumismaksuun. Jokainen kilpailija saa ruokaa kilpailunumeroa näyttämällä. Ruokalippuja on myös erikseen myytävänä kisakansliassa. Lippujen hinnat erikseen ostettuna aikuisilta 8€ ja lapsilta 4€.


PALKINNOT

Kaikki, jotka saapuvat maaliin saavat upean Mikkeli Juoksun mitalin. Pokaalipalkinnot jaetaan kunkin sarjan kolmelle parhaalle juoksijalle. Palkintojenjaon aikataulu on tulostaululla, joka sijaitsee Urheilupuiston pääkatsomon takana. Mikäli et pääse palkintojenjakoon, käy noutamassa palkintosi palkintojen jakajilta.


VAKUUTUS / ENSIAPU

Tapahtumassa jokainen juoksija juoksee omalla vastuullaan. Tarkasta oma vapaa-ajanvakuutuksesi kattavuus. Ensiapuhenkilökunta on paikalla kisakeskuksessa koko tapahtuman ajan.


KESKEYTTÄMINEN

Mikäli joudut keskeyttämään kilpailun etsiydy lähimpään huoltopisteeseen, josta on järjestetty kuljetus maaliin. Kerro huoltopisteessä keskeyttämisestäsi ja palauta kilpailunumero kilpailutoimistoon.


SAIRASTUMINEN

Mikäli sairastut kisan alla tai sinulle tulee joku muu pitkäaikainen vaiva, joka estää osallistumisen, saa osallistumisoikeuden siirtää seuraavalle vuodelle lääkärintodistusta vastaan. Toimitathan todistuksen kisakansliaan tai Mikkelin Kilpa-Veikkojen toimistolle.


PERUUTUS

Tapahtuma voidaan perua, mikäli viranomainen antaa yleisötapahtumien järjestämisestä yleisen kielto-ohjeen. Tällöin ilmoittautumismaksua ei palauteta, vaan osallistumisoikeus siirretään seuraavalle vuodelle.


TIEDUSTELUT

Mikkelin Kilpa-Veikot toimisto:
toimisto(at)mikv.fi

Milla-Mari Manninen:
milla-mari.manninen(at)mikv.fi