Osallistujainfo

AIKATAULUT

 

Mikkeli Juoksun kilpailukeskus sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Urheilupuistossa. Kilpailutoimisto sijaitsee Etelä-Savon ammattiopistolla osoitteessa Otavankatu 4 ja on avoinna perjantaina 6.7.2018 klo 15-20 ja lauantaina 7.7.2018 klo 9-21. Kisaruokailu järjestetään Urheilukentän ylätasanteella.

Kilpailupäivän aikataulu:

 • klo 09.00 Kilpailutoimisto aukeaa
 • klo 14.50 Lähtöön ryhmittyminen
 • klo 15.00 Mikkeli Maratonin, Marskin Kierroksen ja Kaihun Vartin lähtö
 • klo 15.15 Päämajan Pyrähdyksen lähtö
 • klo 21.00 Kilpailutoimisto suljetaan

 

Perusreittinä kaikilla matkoilla 10,55 kilometrin lenkki, joka kierretään maratonilla neljästi, puolimaratonilla kahteen kertaan ja varttimaratonilla kerran.

 

 

OSALLISTUMISMAKSUT

 

 

1.1.-31.3.2018

1.4.-31.5.2018

1.6.-5.7.2018

6.7.-7.7.2018

Mikkelin Maraton

35 €

40 €

45 €

50 €

Marskin Kierros

30 €

35 €

40 €

45 €

Kaihun Vartti

24 €

27 €

30 €

35 €

Päämajan Pyrähdys

20 €

24 €

27 €

30 €

 

Tilin numero: FI05 5271 0420 1271 29      Saaja: Mikkelin Kilpa-Veikot

HUOM! Ei ilmoittautumista nettipankin kautta

 

Ilmoittautuminen on voimassa  kun osallistumismaksu on suoritettu. Jälki-ilmoittautuminen 6.7.-7.7.2018 vain käteisellä, Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelillä tai Tyky-kuntosetelillä.

Alennukset:

Juoksijakortilla, opiskelijakortilla ja Mikkelin Kilpa-Veikkojen jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä valitse muu maksutapa, jolloin saat tilin numeron.  Maksa alennettu summa erikseen tilille ja viestikenttään lisätään mitä alennusta on käytetty. Alennukseen oikeuttava etukortti on esitettävä numerohaun yhteydessä.

  • Mikkelin Maraton      4 €
  • Marskin Kierros       4 €
  • Kaihun Vartti            3 €
  • Päämajan Pyrähdys 2 €

   

Maksuvälineinä kelpaavat myös:

 • Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit
 • Tyky-kuntosetelit
 • Tyky on-line
 • e-passi  (ilmoittautuessa yksi maksutavoista)

 

Smartum- ja Tyky-seteleillä maksettaessa setelit toimitetaan Mikkelin Kilpa-Veikkojen toimistolle osoitteeseen Nuijamiestenkatu 1, 50100 Mikkeli.

Tyky on-line  maksutapaa käytettäessä ota yhteyttä Mikkelin Kilpa-Veikot toimistoon  

 0440 367 606.

Osallistumismaksuun sisältyy:

 • Ajanotto- ja tulospalvelut
 • Kattava huolto ja ruokailu
 • Mitali
 • Sarjojen parhaille pokaalit
 • Varustesäilytys

 

Lisäksi kuntokävelijöille arvontapalkintoja.

 

ILMOITTAUTUMINEN

 

Ennakkoilmoittautuminen kaikille juoksumatkoille päättyy 5.7.2018 klo 24.00.

Jälki-ilmoittautuminen perjantaina ja lauantaina 6.-7.7.2018 vain kilpailutoimistoon sen aukioloaikana. Puh. 0440 367 606

Siirry Mikkeli Juoksun ilmoittautumiseen tästä!

 

 

NUMEROT

 

Numeroiden  jako tapahtuu kilpailutoimistossa sen aukioloaikana. Mikrosirun sisältävä kilpailunumero on henkilökohtainen, eikä niitä saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Ennakkoon ilmoittautuneiden on haettava kilpailunumero kilpailutoimistosta viimeistään klo 14.00 mennessä. Numerolappu on pidettävä koko juoksun ajan täysin näkyvissä rintapuolella. Numeroita ei tarvitse palauttaa kilpailun jälkeen. Palauttakaa kuitenkin hakaneulat.

 

 

VASTUU

 

Kaikki osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.

 

 

KILPAILUTOIMISTO

 

Kilpailutoimisto sijaitsee Etelä-Savon ammattiopistolla, Otavankatu 4. Kilpailutoimisto on avoinna seuraavasti:

 • perjantaina 6.7. klo 15-20
 • lauantaina  7.7. klo   9-21

 

 

KILPAILUN KESTO

 

Maratonilla kilpailun maksimiaika on 6 tuntia.

Maalissa on ajannäyttötaulu.

 

 

VARUSTEIDEN SÄILYTYS

 

Voit jättää tapahtuman ajaksi varusteesi Urheilupuiston katettuun katsomoon. Numerolappua näyttämällä saat varusteesi takaisin. Huom! Järjestäjät eivät vastaa arvoesineistä.

 

 

AJANOTTO

Mikkeli Juoksun ajanotto perustuu ajanottosiruihin. Ajanottosiru on asennettu kertakäyttöiseen numerolappuun. Saat numerolapun kisakansliasta ilmoittautuessasi Mikkeli Juoksun kisakanslian aukioloaikana. Sirut aktivoituvat vain kuljettaessa lähtöportin läpi.

 

LÄHTÖ JA MAALI

 

Lähtö Mikkelin Maratonille, Marskin Kierrokselle ja Kaihun Vartille tapahtuu Urheilupuistosta klo 15.00 ja Päämajan Pyrähdykselle klo 15.15. Lähtöalueella tulee olla viimeistään klo 14.50.

Maali sijaitsee Urheilupuistossa.

 

 

REITTI

 

Juoksureitin jokainen kilometri on merkitty selkeästi kilometritauluilla. Mikkeli Maratonin, Marskin Kierroksen ja Kaihun Vartin reitit on opastettu kartioiden ja opastuskylttien avulla. Kriittisissä pisteissä on liikenteenohjauspuomit sekä muovinauhoitus. Jokaisessa risteyksessä on liikenteenohjaaja, joka opastaa kilpailijoita. Maratonjuoksijat juoksevat 10,55 mittaisen lenkin neljään kertaan, puolimaratonin juoksijat kahteen kertaan. Reitillä käydään joka kierroksella Urheilupuistossa.

Lähtö ja maali sijaitsevat Mikkelin Urheilupuistossa jokaisella matkalla. Reitti kiertelee keskustan välittömässä läheisyydessä kauniiden maisemien keskellä. Koko reitti sijaitsee puolentoista kilometrin säteellä maankuulusta kesätorista. Juoksualusta on pääosin asvalttia. Luonnonkauniilla Urpolan alueella on noin 1000 metriä hiekkapohjaista ulkoilureittiä.

Mikkelin Maratonin, Marskin Kierroksen ja Kaihun Vartin reittikartta PDF-muodossa (647 Kt)

Mikkelin Maratonin, Marskin Kierroksen ja Kaihun Vartin reittiprofiili

Päämajan Pyrähdyksen reittikartta PDF-muodossa (587 Kt)

 

 

HUOLTOPISTEET

 

Perusreitillä on 4 kpl huoltopisteitä. Noin 100 metriä ennen huoltopistettä on huoltopisteestä kertova kyltti. Huoltopisteissä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa (Squeezy). Huoltopisteissä urheilujuoma ja vesi on eri pöydillä. Pöydät on merkitty kyltein. Lisäksi huoltopisteissä on banaaneja ja suolakurkkuja. WC on jokaisen huoltopisteen läheisyydessä.

 

 

LÄÄKINTÄHUOLTO

 

Maalissa päivystää ensiapuhenkilöstö.

 

 

KESKEYTTÄMINEN

 

Mikäli joudut keskeyttämään kilpailun etsiydy lähimpään huoltopisteeseen, josta on järjestetty kuljetus maaliin. Kerro huoltopisteessä keskeyttämisestäsi ja palauta kilpailunumero maalitoimitsijoille tai kilpailutoimistoon.

 

SAIRASTUMINEN

Mikäli sairastut kisan alla tai sinulle tulee joku muu pitkäaikainen vaiva, joka estää osallistumisen, saa osallistumisoikeuden siirtää seuraavalle vuodelle lääkärintodistusta vastaan. Toimitatahan todistuksen kisakansliaan tai Mikkelin Kilpa-Veikkojen toimistolle.

 

PESEYTYMINEN

 

Naisten ja miesten pukuhuoneet ja peseytyminen ovat Urheilupuiston vieressä olevalla Etelä-Savon Ammattiopistolla. Käynti suihkutiloihin on Otavankadun puoleisesta pääovesta.

 

 

PALKINNOT

 

Kaikki, jotka saapuvat maaliin saavat upean Mikkeli Juoksun mitalin. Pokaalipalkinnot jaetaan kunkin ikäsarjan kolmelle parhaalle juoksijalle. Palkintojenjaon aikataulu on tulostaululla, joka sijaitsee Urheilupuiston pääkatsomon takana. Mikäli et pääse palkintojenjakoon, käy noutamassa palkintosi palkintojen jakajilta. Osallistujien kesken arvotaan 5kpl Mikkeli Juoksu 2019 osallistumisoikeutta. Arvonnassa voittaneiden nimet löytyvät kisakansliasta ja ilmoitetaan tapahtuman kotisivuilla.  

 

 

TULOSLUETTELO

 

Tulokset ovat nähtävissä osoitteessa: www.mikkelinklassikot.fi ja www.mikkelijuoksu.fi.

 

 

RUOKAILU

 

Kilpailupäivänä on mahdollisuus ruokailla Urheilupuistossa. Ruokailu sisältyy osallistumismaksuun. Jokainen kilpailija saa ruokaa kilpailunumeroa näyttämällä. Ruokalippuja on myös erikseen myytävänä ruokailun yhteydessä sekä kisakansliassa. Lippujen hinnat erikseen ostettuna aikuisilta 6€ ja lapsilta 3€.

 

 

URHEILUPUISTON KARTTA

 

Kartta yllä mainituista paikoista löytyy kisakansliasta sekä tapahtuman nettisivuilta. Lataa kartta tästä.

 

TIEDUSTELUT

 

Mikkeli Juoksua koskeviin tiedusteluihin vastaa Mikkeli Juoksun infotiimi:
Puhelin: 0440  367 606
S-posti: toimisto@mikv.fi