Savonia Hiihto 2016

Savonia Hiihto 2016 ON SIIRRETTY!

Savonia Hiihdolle löytyi korvaava päivämäärä. Savonia Hiihto hiihdetään yksipäiväisenä 5.3. perinteisellä tyylillä. Myös lasten maksuton Prisma Hiihto hiihdetään lauantaina.

Kaikki Savonia Hiihtoon ennakkoon ilmoittautuneet, myös aiemmin sunnuntain vapaalle ilmoittautuneet, ovat mitä lämpimimmin tervetulleita hiihtämään lauantaina 5.3. Lähtölistat ja reaaliaikaiset tulokset löytyvät täältä!

Erillistä ilmoitusta saapumisesta tai poisjäännistä EI tarvita. Kaikki 5.3. ilmoittautuvat hiihtäjät kirjataan, ja ne ennakkoon ilmoittautuneet joille uusi päivämäärä ei sovi, saavat 50 % rahoista joko pois tai siirron seuraavan vuoden Savonia Hiihtoon heidän oman ilmoituksensa mukaisesti. Myös molemmille päiville ilmoittautuneet tulevat saamaan hyvityksen toisesta päivästä.

Eli netissä näkyvissä ennakkoon ilmoittautuneiden listoissa näkyy kaikkien ilmoittautuneiden nimet, ja lopulliset listat vahvistetaan kisapaikalla ilmoittautuneiden mukaisesti.

Reittiä muokataan nykyiseen lumitilanteeseen ja muuttuneisiin olosuhteisiin sopivammaksi. Lopullinen reittikartta julkaistaan Mikkelin Klassikoiden nettisivuilla lähipäivinä.

Myös ajanottolaitteisto on vaihtunut siirron myötä. Ajanotosta vastaa Result Service Finland. Uusi ajanottosiru on asennettu kertakäyttöiseen numerolappuun.

Vastaamme kysymyksiin mielellämme Mikkelin Hiihtäjien toimistolla nro 040 412 3445 arkisin klo 9-14 ja sähköpostilla osoitteessa savonia(at)mikkelinhiihtajat.fi.

Jos 5.3. ei sovi teidän aikatauluunne, ettekä ole vielä ilmoittanut ilmoittautumismaksun palautuksesta tai siirrosta, tehkää se piakkoin!

Kilpailukeskus sijaitsee Kalevankankaalla osoitteessa Raviradantie 22.

Savonia Uutiset
Lauantaina 5.3.2016 hiihdettävän Savonia Hiihdon lähtölistat ja reaaliaikaiset tulokset löytyvät alla olevan linkin takaa. Lähtölistat ja tulokset
Savonia Hiihdon reittiä muokattu
Lauantaina 5.3.2016 hiihdettävän Savonia Hiihdon reittiä on hieman muokattu, mutta matkan pituus pysyy lähes samana. Tutustu päivitettyyn karttaan klikkaamalla alla olevaa karttaa!
Viimeisen vuorokauden vesisateet veivät ladut siihen kuntoon, ettei kisojen turvallinen läpivienti olisi ollut mahdollista. Myös lasten Prisma Hiihto on peruttu. Mikkelin Hiihtäjät ry pahoittelee peruuntumista. Mahdollisesta kisojen siirtämisestä tiedotetaan myöhemmin. Savonia Hiihtoon ilmoittautuneet voivat joko siirtää ilmoittautumismaksusta 50 % seuraavalle vuodelle tai vaihtoehtoisesti saada 50 % maksusta takaisin. Osallistujien tulee ilmoittaa siirrosta tai rahojen palautuksesta

Savonia Facebookissa

Leiri on nyt paketissa ja kotona varustehuollot käynnissä!
Tänään Mikkelissä kansalliset ampumajuoksukisat päättivät viikonlopun leirin ohjelman. Hyvä meininki ja kisa toimi loistavana kovana harjoituksena. Ja urheilijoillemme useita palkintopallisijoituksia 😊
Kiitos Mikkelin Hiihtäjät ry että saatiin olla teidän upealla ampumahiihtoradalla tämä viikonloppu!
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Toimisto avoinna 9-14 31.3 asti. Sen jälkeen yhteydenotot sähköpostilla. ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Mikkelin Klassikot

 

Mikkelin Klassikot ovat koko kansan urheilutapahtumia Mikkelissä. Matkoja ja lajeja on jokaiseen makuun, joten myös perheen pienimmät viihtyvät mukana.

Helmikuussa hiihdetään Savonia Hiihto , jonka järjestää Mikkelin Hiihtäjät ry.

Heinäkuussa juostaan Mikkelin Kilpa-Veikkojen järjestämä Mikkeli Juoksu , jossa juostaan perinteisen maratonin lisäksi kolme muuta matkaa.

Elokuussa otetaan pyöräilykunnosta mittaa Suomen Sveitsissä, Anttolassa. Etelä-Savon Liikunta ry:n järjestämän Luonteri Pyöräilyn 90 kilometrin lenkki lukeutuu Suomen vaativimpiin pyöräilyreitteihin.

Yhteystiedot

 

Savonia Hiihto
040 412 3445
toimisto@mikkelinhiihtajat.fi
savonia@mikkelinhiihtajat.fi

Mikkeli Juoksu
0440 367 605
toimisto@mikv.fi

Luonteri Pyöräily
044 341 0053
teemu.ripatti@esliikunta.fi

Kunkin tapahtuman tarkemmat yhteystiedot tapahtuman omalla sivulla.