Osallistujainfo

PERUTTU 19.9.2020

Lue ohjeet huolella, jotta saat parhaan hyödyn irti kaikista palveluistamme.


AIKA JA PAIKKA

Lauantai 3.7.2021 klo 12
Lähtö- ja maali: Urheilupuiston kenttä
Osoite: Anni Swaninkatu 2, Mikkeli


YLEISTÄ

Mikkeli Juoksu on Mikkelin Kilpa-Veikot ry:n järjestämä juoksutapahtuma, josta löytyy reittejä juoksuharrastuksen aloittaneille sekä kokeneille kilpajuoksijoille. Juoksureitit kulkevat Mikkelin kauneimpien järvimaisemien äärellä, enimmillään vain parin kilometrin etäisyydellä maankuulusta Mikkelin kesätorista.


OSALLISTUMISMAKSUT

MATKAT

Mikkelin Maraton (42,195 km) 

Marskin Kierros (21,0975 km)

Kaihun Vartti (10,55 km)

Päämajan Pyrähdys (4,5 km)


ILMOITTAUTUMINEN

Ennakkoilmoittautuminen kaikille juoksumatkoille päättyy 1.7.2021 klo 23:59

KILPAILUTOIMISTO

Kilpailutoimisto on avoinna la 3.7.2021 klo 8-15 Etelä-Savon Ammattiopiston tiloissa (Otavankatu 4, 50100 Mikkeli).


NUMEROT

Numeroiden jako tapahtuu kilpailutoimistossa sen aukioloaikana. Ennakkoon ilmoittautuneiden on haettava kilpailunumero kilpailutoimistosta viimeistään klo 11.00 mennessä. Mikrosirun sisältävä kilpailunumero on henkilökohtainen, eikä niitä saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Numerolappu on pidettävä koko juoksun ajan täysin näkyvissä rintapuolella. Numeroita ei tarvitse palauttaa kilpailun jälkeen.

LÄHTÖ JA MAALI

Lähtö ja maali sijaitsevat Mikkelin Urheilupuiston yleisurheilukentällä. Mikkelin Maraton, Marskin Kierros ja Kaihun Vartti starttaavat klo 12.00 ja Päämajan Pyrähdys klo 12.15.

Maali ja ajanotto sulkeutuvat klo 15.00.


VARUSTEIDEN SÄILYTYS

Voit jättää tapahtuman ajaksi varusteesi Urheilupuiston katettuun katsomoon. Numerolappua näyttämällä saat varusteesi takaisin. Huom! Järjestäjät eivät vastaa arvoesineistä.


TURVALLISUUS

Tieosuuksia ja kävelyteitä ei ole suljettu muulta liikenteeltä. Liikenteenohjaajamme ovat ohjaamassa liikennettä risteys ja tienylityspaikoissa.


REITTIEN MERKINTÄ

Juoksureitin jokainen kilometri on merkitty selkeästi kilometritauluilla. Reitti on merkitty huolellisesti ja risteyspaikoissa liikenteenohjaajat ovat opastamassa juoksijoita. Perusreittinä kaikilla matkoilla 10,55 kilometrin lenkki, joka kierretään puolimaratonilla kahteen kertaan ja varttimaratonilla kerran.


HUOLTOPISTEET

10,55km reitillä on 2 kpl huoltopisteitä. Noin 100 metriä ennen huoltopistettä on huoltopisteestä kertova kyltti. Huoltopisteissä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa (Squeezy) kyltein merkityillä erillisillä pöydillä.


VALOKUVAUS

Otamme tapahtuman aikana valokuvia reitin varrelta tapahtuman tunnelmista. Kuvia julkaistaan tapahtuman jälkeen ja markkinoidessamme seuraavan vuoden tapahtumaa. Kuvia saa julkaista kuvapankista vain mainitsemalla kuvaajan nimen © tai @-merkillä. Pidätämme oikeuden ottamiimme kuviin.


PESEYTYMINEN

Infoa päivitetään lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

(Koronavirusepidemian leviämisen rajoittamistoimenpiteiden vuoksi kaikille osallistujille yhteisiä varusteiden vaihto- ja peseytymistiloja ei ole käytössä vuoden 2020 Mikkeli Juoksussa.)


RUOKAILU

Infoa päivitetään lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

(Koronan vuoksi ruokailu järjestetään tänä vuonna maukkain eväspussien avulla, sillä haluamme minimoida viruksen leviämistä juoksutapahtumassa. Juoksijat saavat eväänsä maaliin tullessaan.)


PALKINNOT

Kaikki, jotka saapuvat maaliin saavat upean Mikkeli Juoksun mitalin. Pokaalipalkinnot jaetaan kunkin sarjan kolmelle parhaalle juoksijalle. Palkintojenjaon aikataulu on tulostaululla, joka sijaitsee Urheilupuiston pääkatsomon takana. Mikäli et pääse palkintojenjakoon, käy noutamassa palkintosi palkintojen jakajilta.


VAKUUTUS / ENSIAPU

Tapahtumassa jokainen juoksija juoksee omalla vastuullaan. Tarkasta oma vapaa-ajanvakuutuksesi kattavuus. Ensiapuhenkilökunta on paikalla kisakeskuksessa koko tapahtuman ajan.


KESKEYTTÄMINEN

Mikäli joudut keskeyttämään kilpailun etsiydy lähimpään huoltopisteeseen, josta on järjestetty kuljetus maaliin. Kerro huoltopisteessä keskeyttämisestäsi ja palauta kilpailunumero kilpailutoimistoon.


SAIRASTUMINEN

Mikäli sairastut kisan alla tai sinulle tulee joku muu pitkäaikainen vaiva, joka estää osallistumisen, saa osallistumisoikeuden siirtää seuraavalle vuodelle. Ilmoitathan osallistumisen siirtämisestä kisakansliaan tai Mikkelin Kilpa-Veikkojen toimistolle.


TIEDUSTELUT

Mikkelin Kilpa-Veikot toimisto:

toimisto(a)mikv.fi

Milla-Mari Manninen:

milla-mari.manninen(a)mikv.fi