SAVONIA HIIHTO 2021 PERUUNTUU

9.1.2021

Savonia Hiihto 2021 peruuntuu

Savonia Hiihtoa ei järjestetä tänä talvena vallitsevan korona-pandemian johdosta. Savonia hiihto oli määrä järjestää 13.2.2021. Savonia Hiihdon järjestelytoimikunta teki tapahtuman perumisesta lopullisen ratkaisun lauantaina 9.1.2021. Olemme keskustelleet terveysviranomaisten kanssa ja tulleet siihen tulokseen, että isoja tapahtumia ei kannata kyseisenä ajankohtana järjestää.

Haluamme toimia vastuullisesti; Hiihtäjiä tulisi todennäköisesti laajalta alueelta ja tämän hetken suositusten mukaisesti ylimääräistä matkustamista alueelta toiselle tulisi välttää.  Myöskin suuri osallistujamäärä aiheuttaa riskin tartunnoille, vaikka tekisimme turvajärjestelyt määräysten mukaisesti. 

Tämän vuoden Savonian ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti vuoden 2022 Savonian osallistujalistalle.

Savonia ladut hiihdettävissä 13.-14.2.2021

Kyseisenä viikonloppuna on mahdollista hiihtää omatoimi Savonian, omalla aikataululla. Latu on kunnostettu ja merkattu Savonia-opastein ja hiihtäjät voivat vapaasti hiihtää Savonia-reitillä. Latupirtin palvelut on käytettävissä ja reitin varrelta löytyy myös muutama nuotiopaikka, joita voi vapaasti hyödyntää. Lisätietoa reitistä Savonian tapahtumasivuilta www.mikkelinklassikot.fi 

Savonia Hiihto järjestelytoimikunta